Başvuru

Tüm sunu türleri MS Word programı ile hazırlanarak Matematikçiler Derneği web sayfasında (www.matder.org.tr) bulunan başvuru formu aracılığıyla yollanmalıdır. Her sunuda, Özet Hazırlama Kurallarına uygun olarak hazırlanmış özet ile doldurulmuş bir Başvuru Formunun bulunması gereklidir.   Aynı kişinin birden fazla sunu yapması durumunda, her sunu için yeni bir form doldurularak başvuru yapılmalıdır.

15 Haziran 2012 tarihine kadar gönderilecek özet sunular Bilim Kurulu üyeleri tarafından incelenecek ve değerlendirilecektir. Kabul edilen sunular 22 Temmuz 2012 tarihinde Sempozyum Web sitesinde ilan edilecek, ayrıca sunu sahipleri e-posta ile bilgilendirileceklerdir. Sunuların tam metinlerinin son gönderilme tarihi 19 Ekim 2012 dir.

Program ve özetler kitabı Eylül  2012 ayının ilk haftasında baskıya girecektir. Bilim Kurulunun kabul ettiği bir sununun programa alınabilmesi için kayıt ücretinin 16 Agustos 2012 tarihine kadar yatırılmış olması gerekmektedir.  Birden çok kişinin yaptığı ortak sunularda; sunu sahiplerinin sempozyuma katılmaları halinde, her birinin kayıt ücretini 16 Ağustos 2012 tarihe kadar ayrı ayrı yatırmış olması gerekir.

Suna sahipleri başvuru formunda unvan belirtmelidir.  Başvuru için Matematikçiler Derneği Web sitesindeki kayıt formunu ziyaret ediniz.: http://www.matder.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=186&Itemid=226

 Ev sahipliği ve Katkılarıyla