Özlük Haklari Birlik ve Odalasma

ÖZLÜK HAKLARI/BİRLİK VE ODALAŞMA ÇALIŞMA GRUBU
Çalışma Grubunun Görev Tanımları:
1)   Önceki dönemlerdeki yapılan, mevcut ve yapılması olası özlük haklarına ilişkin düzenleme ve mevzuatı izlemek, belgelemek ve saklamak,
2)   Özlük hakları konusunda üyeleri bilinçlendirmek,
3)
Yapılan veya yapılacak düzenlemelerle ilgili bilgi toplamak ve düzenlemelerin Matematikçilerin lehine olabilmesi için kurum, kuruluş ve hükümet nezrinde iletişime geçmek, görüşmelerde bulunmak,
4)   Elde edilen belgeleri incelemek veya inceletmek,  YK ’ya sunmak. İzlenecek yöntemi belirlemek,
5)   Belirlenen yöntemle ilgili kurum kuruluş ve sivil toplum kuruluşları–STK’larla irtibata geçmek,
6)   Gerektiğinde Matematikçiler Derneği veya diğer STK’larla ortak deklarasyon olarak yazı hazırlamak ve Yönetim Kurulunun onayı ile yayınlamak,
7)
Temel Bilimler Meslek Birliği ya da Odası oluşumu için çalışmalarda bulunmak. Bu konudaki çalışmalar için; a.    Kurulu bulunan birlik ve odalar ile irtibata geçerek onların görüşlerini almak, ilgili kanun,  tüzük ve yönetmelik vb. yazılı metinleri temin etmek, incelemek, b.    Uygun olan yazılı metni (yasa tasarısı taslağı, mevzuat taslağı) hazırlamak, Yönetim Kurulunun görüşüne sunmak,
8)    Tasarı taslağının sonuçlanması için ilgili kurum, kuruluş ve siyasilerle irtibata geçmek, çalışmalarda bulunmak,
9)   Çalışmalarını çalışma grupları yönergesi uyarınca yürütmektir.

Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri:

Çalışma Grubu Başkanı: Çalışma Grubu Üyeleri:

1

DUYGU BAYTEMUR   Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir , Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir

2

3

4

5

6

7

8

Çalışma Grubuna Üye Olma Şartı:

Sorumlu YK Üyesine niyet iletinizi ve özgeçmişinizi gönderebilirsiniz.